Algemene bouwwerkenJouw project, groot of klein? Daarvoor moet je bij MIBO zijn! Geen werk is ons teveel, van een klein muurtje tot tal van appartement complexen zorgen wij voor de correct uitgevoerde binnenpleisterwerken.
 
Alle werken worden volgens de regels uitgevoerd. Met respect voor de nodige huidige bijkomende maatregelen inzake de COVID-19-pandemie.
 
In 2000 (21 jaar gelden) ben ik gestart met MIBO Plafonneerwerken. Na eerst 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het bedrijf van mijn vader, hebben we dit bedrijf overgenomen, en de nodige naamswijzigingen ingevoerd. Onze pleisterwerken gebeuren machinaal met één van de allernieuwste pleister machines. Voor grotere projecten werken we ook met Silo. 
 
Maak alvast een vrijblijvende afspraak
MIBO heeft een onberispelijke reputatie en staat voor kwaliteit. Ons team van ervaren vakmannen biedt jou een uitgebreide service aan die jij verdient. Wij zorgen ervoor. Jij hoeft je nergens om te bekommeren. Wij voeren jouw werken uit tot in de kleinste details én nemen de planning in handen van a tot z.
 
 
Bezettingswerken
Bezettingswerken
Bezettingswerken
Bezettingswerken
Bezettingswerken
Bezettingswerken