Flagstones Flagstones, ook wel breuksteen genoemd ….een mooie ambachtelijke natuurlijk gebroken natuursteen verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

 
Toepasbaar als binnenvloer, terrastegel, rond een zwembad, stapstenen in tuin alsook muurtjes in een veranda, tuinkamer, badkamer en tuin-of gevelmuur.  
 
Een flagstone is een sierlijke steen die geen richting kent.  Het is namelijk een Natuursteen met een verscheidenheid aan vormen.
 
Met flagstones creëert u een mediterrane sfeer in uw tuin. Een ideale verharding voor buiten, door de voeg is er geen mogelijkheid voor onkruid.
 
Ook vaker wordt het toegepast op gevels, muren en wanden om een visueel en speels effect te bekomen. Hiervoor kiest men het beste voor dunne Flagstones want deze zijn makkelijk verwerkbaar en wegen minder per m2. Een flagstone wandbekleding is ook zeer onderhoudsvrij.
 
De Flagstone is ook een veel gekozen Natuursteen voor rond zwembaden en vijvers.  Deze sfeerbepalende steen reinigt zeer eenvoudig en is kenmerkend door de hoge antislip.
 
Flagstones ziet u terug van strakke wand tot gezellige vloer en van moderne gevel tot rond terras.
 
 
Flagstones
Flagstones
Flagstones
Flagstones