Mibo GeopietraPlaatsing en levering steenstrips

Wij leveren en verzorgen - indien gewenst - de plaatsing van de prachtige Geopietra stenen. Indien het enkel om levering gaat staan wij er wel op om alle nodige details mee te geven voor een perfecte plaatsing. Een mooi product dient met de meeste zorg geplaatst te worden. Het is een creatie van de zetter waar je een heel leven van kan genieten.

Bijbehoren en mogelijkheden Geopietra

Kleuren

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar voor de diverse Geopietra steenstrips. Ontdek de basiskleuren en de speciale kleuren.

Gevelisolatie

Het gevelisolatiesysteem Abitasistema en Strikotherm is ontwikkeld door Geopietra Srl en Strikolith B.V. Het systeem voldoet aan alle kwaliteitseisen waaronder brandwerendheid en bestendigheid tegen weersinvloeden zoals extreme kou of hitte. In toepassing met Geopietra steenstrips is het tevens bestand tegen aardbevingen.

Afdekstenen

Verder zijn er ook nog de Spacco Geocover afdekstenen in verschillende kleuren en aangepast aan de dikte van de muur. Deze kunnen langs 1 of 2 zijden worden bewerkt.

Verlichting

Ook voor verlichtingsarmaturen in de Geopietrawand zit u op het juiste adres. Het is bijna niet mogelijk om zomaar eender welke spot op of in de muur te plaatsen. Daarom heeft Geopietra een aangepast aanbod in diverse mogelijkheden: STRIKER!

Plinten  

Indien u verkiest om onderaan met een plintboordsteen te werken heeft Geopietra hiervoor de meest geschikte bijpassende steen, met name het model ARCADIO 41. Dit is ook voor een volledige wand een mooie toepassing.
 
 
 
Plaatsing Gevelsteen
Plaatsing Gevelsteen
Plaatsing Gevelsteen
Plaatsing Gevelsteen
Plaatsing Gevelsteen
Het isolatiesysteem Strikolith
Baksteenstrips
Voorbeeld hoekafwerking